0 Vergelijken
foto gebouw Lumap.JPG

Ons bedrijf

Lumap nv is een groothandel en webwinkel in zowel schoolmateriaal als alle kantoorbenodigdheden. Deze combinatie schenkt ons een unieke positie in de markt. Door onze veelzijdigheid zijn wij perfect in staat iedere klant een volledige service op maat aan te bieden. Door ons uitgebreid en constant evoluerend assortiment proberen we onze klanten het makkelijk te maken wat betreft hun bestelbehoeften inzake kantoor-, school- en creatief materiaal.

Ondertussen combineren we al 45 jaar kwaliteit en service! Lumap is gekend om zijn service en zijn kwaliteit, want BIJ LUMAP IS DE KLANT GEEN KONING, MAAR KEIZER! Wij bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Onze klantendienst kan u alle werkdagen bereiken van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00, behalve op vrijdag: van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 15u00.

Voor bedrijven, scholen, kinderdagverblijven en andere professionele klanten, hebben we een afzonderlijk online bestelplatform. Bent u professionele klant en wenst u meer info over onze werking en dergelijke, contacteer ons dan vrijblijvend (info@lumap.be), wij maken u graag wegwijs.

Wenst u persoonlijk advies voor de inrichting van uw kantoren, klaslokalen, refter, onthaalruimte,... contacteer ons dan eveneens vrijblijvend voor een afspraak. Onze inrichtingsspecialisten helpen u graag om uw vernieuwingsproject te realiseren.

 

Meer informatie over Lumap kantoor-school-creatief: www.mylumaphome.be