0 Vergelijken

Verzendinformatie

In de winkelwagen ziet u de verzendkosten vermeld staan. Deze zijn eenmalig per order. Elke zending is verzekerd voor schade en/of diefstal, de kosten hiervan zijn inbegrepen in de hierna genoemde order- en verzendkosten. Deze verzendkosten zijn uw bijdrage aan de gemaakte kosten en afhankelijk van het orderbedrag. Bij bestellingen voor levering in België met een orderwaarde tot € 80,00 wordt € 5,00 verzendkosten in rekening gebracht, bij bestellingen vanaf € 80,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht en is het bezorgen gratis. Bij bestellingen voor levering buiten België met een orderwaarde tot € 180,00 wordt € 12,50 verzendkosten in rekening gebracht, bij bestellingen vanaf € 180,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht en is het bezorgen in het buitenland binnen Europa gratis.

De vervoerders bezorgen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

De vervoerders kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Hou er rekening mee dat u op het afleveradres op werkdagen van 8.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen. Indien er dan niemand aanwezig is, blijft de zending maximaal een week in het depot liggen. De zending komt daarna retour naar het magazijn, hierbij berekenen wij minimaal 10% retourkosten.

Belangrijk: voor uw eigen bescherming verwachten wij uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke- als particuliere adressen. Indien u niet in staat bent om zelf te tekenen voor ontvangst van de order, kunnen wij de levering niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk voor derden die voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.